chillin'iswhat ilovemost.

say hello to me and enjoy your stay.
Sunday, January 17;10:08 PM
emmm, haii. indawahh, lama sudah ku na memview blog ku ani jua. apatah lagi kan mengupdate. hahha. ani tekana aku boring, mengupdate tah ku jua. hahha. plus, ada org suruh aku mengupdate. heee. soo, na plg ku tau apakan ku cakapkan ne. hee :) yatah waa. saja kan membagi tauu, tayar kerita ku keluar dawai sudahh. hahha, padahal jarang jua sudah ku bejalan atu ahh. nada jua ehh, kakal jua ya kan aus. hahah. anathehh, na lagi ku pandai blogging anii. hee :) to nisa,, nahh sudah ku update nee hee :)
Tuesday, July 14;10:45 AM
Haha, assalamualaikum. Emm, kepada pembaca pembaca blog, sorry lama ku na update blogku ani. Been busy with facebook. Haha. Lagipun, na ku tau apakan ku post arah blog ani. Haha. Anyway, aku berkhabaran baik saja. Sihat, alhamdulilah. So, thats all. Aku blank masane. And, assalamualaikum.
Saturday, June 6;9:19 PM
Wuh! H! is here ;D HAHA. yes yes, I'm hacking Moras's blog cos he told me to, and here I am, updating it. Apaday! At the moment the owner is somewhere in Kuala Lurah kali sudah, by now lah. Far as I know, he's off to Temburong. Apa ada tu ah, orang kahwin I think (setau ni aku ah). Hehe. Anyways~ Ani saja ih. At least aku ada update kan and now I'm off to hack his facebook! *evil smile*
Monday, May 25;1:48 AM




sudah kamu beinject flu kah? aku sama kawan kawan ku sudahh~ hahha. baik jua, untuk menghidar daripada penyakit atu. hahaha.
Thursday, April 30;2:31 AM

aku mahu cari gf yang muka nya macamani. kalau ada, contact ku ahh. YEHHI!
Monday, April 6;10:12 AM

ehem. tadi, aku ke kl bah. tujuanku kan shopping. nda semana mana, teliat tah ku jua si awang atu. anu pelakon malaysia ah. hahha. sekalinya, aku sama kawanku na jua melepas peluang begambar sama ea. ssekalinya, tau jua kamu kan aku kali eh anu begambar na pandai serius ah. ku cuba sudah kan serius, atu ganya lurih ku bah. hahha, kakal jua senyum. lain plg jadinya nahh. hahha. chill saja tuu. jangan kamu ketawakan aku ehh, malu plg ku kan mempost gambar ani sebenarnya. hahha. bahh, aku chow luu. kan mengechilll ku lagi:)
Blogger

Photobucket

17th July, 90.
Aku suka menge-chill.
Kalau kan minta aga, message saja ku.
Aku suka minum Green Tea & Horlick panas :D


Tagboard.






Exits.

dont be too surprised if you click and this drops down!